XP Digital arbejder for at gøre hverdagen lettere for danske virksomheder

XP Digital har været på markedet i mange år, og med mange års erfaring følger en uvurderlig viden af hvordan vilkårene og i hvilken retning udviklingen går, når det gælder automatisering og procesoptimering.

XP Digital startede ud med at tilbyde printløsninger og drift af printerinstallationer. Dette gør de stadig. Dog har XP Digital udvidet sortimentet og udbyder at rådgive og analysere danske virksomheders mangel og behov for optimering af arbejdsgange indenfor dokumenthåndtering samt kontorprocedurer.

Automatisering og procesoptimering kan være en uvurderlig investering. At få automatiseret dele af sin virksomhed kan både sparer dig for tid og penge.

XP Digital udfører grundige analyser over virksomheden generelt, og dette gør de på baggrund af de mange års erfaring de har indenfor branchen.

 I dag er det vigtigt at fokusere på kerneforretningen, så man kan være konkurrencedygtig på både produktivitet og effektivitet.

Alle virksomheder afhængige af teknologi. Dette udløser automatisk højere krav om produktivitet, samtidig med at virksomheden skal være effektiv. Dette kræver naturligvis et godt overblik over virksomhedens data. Hvis der ikke er et overblik og orden i dokumenthåndteringen, kan det medføre en langsommelig kunderejse og vigtig information kan gå tabt.

En effektiv arbejdstilgang og håndtering af dokumenter skaber netop et godt overblik og samtidig skaber det en god kommunikation mellem samarbejdspartnere, kunder og leverandører.

I værste tilfælde kan en dårlig virksomhedsstruktur medføre højere økonomiske omkostninger, tab af kunder og en laver effektivitet på arbejdspladsen.

Disse arbejdspladsrelaterede problemer kan XP Digital løse i samarbejde med virksomheden. Her kan XP Digital rådgive og tilbyde den nyeste teknologi der findes på markedet.

XP Digital holder sig nemlig altid opdateret og kan derfor tilbyde virksomheder den bedste og nyeste teknologi samtidig med at holde prisen på et fornuftigt niveau.

XP Digital har konsulenter med den rette baggrund og ekspertise til netop at analysere og give den bedste rådgivning til den type virksomhed og branche virksomheden tilhører.

Hos XP Digital har man erfaret at dette set up giver de bedste resultater og sikrer virksomheden den bedst mulige løsning.

XP Digitals konsulenter arbejder med din virksomhed som et projekt, og det vil sige at der bliver lavet en konkret handlingsplan med en grundige analyse til grund. Derefter rådgiver og står XP Digital konsulenten for implementeringen. Denne løsning anbefales så virksomheden kan fokusere på kerneforretningen bedst muligt. XP Digital sikrer så at systemerne og processerne fungere som de skal, er helt korrekt implementeret og er så effektive som overhovedet muligt.

Automatisering af processer handler ikke kun om at få dele af arbejdet digitaliseret.

Det er i lige så høj grad vigtigt at få integreret processerne så alt spiller sammen. Dette gør også hverdagen lettere for mange virksomheder, at man kan gå fra det ene program til det uden tab af data, og stadig kan indhente oplysninger, uden at skulle gå mange omveje på computeren.   

Endnu en vigtig del af arbejdspladsen som har taget sit indtog på de danske arbejdsmarkeder, er smartphonen.

Mobilteknologien har ændret måden vi arbejder på og gjort os mere mobile end nogensinde før.

Dette sætter pr. automatik nogle krav til virksomheden som arbejdsplads, og dette stiller også nogle krav til arbejdsgiver om fleksibilitet og automatisering.

XP Digital har ind tænkt mobilitet og smartphonen i dette regnestykke, og har introduceret blandt andet Xerox som giver medarbejderne fuld frihed til at printe fra enhver lokation på en nem praktisk og sikker måde.

Praktisk mobilprint gør at de fleste mobilenheder kan blive netværksopkoblede til at printe fra en digital Xerox maskine. Denne proces kan også overføres til tablets. Her fungerer det på samme måde. Du kan tilkoble dig fra ethvert sted, og udføre en række kommandoer fra din telefon som Xerox maskinen skal udføre.

Når du bruger Xerox maskinen fra din enhed kan du:

  1. Vælge kontordokumenter, word-dokumenter, fotos, PDF’er m.m.
  2. Vælge dokumenter og vise udskrift
  3. Selv styre printerindstillingerne
  4. Sende dokumenter sikkert af sted til print

XP tilbyder med denne løsning fleksibilitet for medarbejderne, og samtidig er det en meget sikker automatisering. Der er simpelthen en sikker forbindelse mellem firmaets kontorprogrammer og printere. Hvis der samtidig er fuld kompatibilitet, som der er kutyme i alle brancher efterhånden, kan der printes forretningsdokumenter i typiske filformater, f.eks. Microsoft Word, Excel, PowerPoint og PDF, samt typiske billedfilformater uden tab af formatering, data eller kvalitet.

Automatisering og procesoptimering har fået en øget opmærksomhed de seneste år. Flere og flere har åbnet øjnene op for hvad dette kan gøre for deres virksomhed, og har hjulpet store som små med at blive mere effektive og konkurrencedygtige fra start. XP Digital har været frontløber i automatisering og er helt fremme når det gælder introducering af teknologi.

Du kan læse mere på XP Digitals hjemmeside eller XP Digitals blog.