Vores arbejdsprocesser har ændret sig

Når man kigger tilbage på, hvordan det gennemsnitlige kontor så ud og opererede tilbage for blot et par generationer siden, kan vi tydeligt se, at meget har ændret sig gevaldigt. Hele måden man arbejder på i en virksomhed, har ændret sig. De mange forskellige processer der er inden for hvert enkelt led i virksomheden, er blevet smartere, nemmere og langt mere effektive end de har været hidtil.

Den teknologiske udvikling

Den teknologiske udvikling har haft stor indflydelse på, hvordan vi arbejder og de resultater, der kommer ud af det arbejde, vi udføre. Virksomhederne er for alvor blevet dygtige til at imødekomme og omfavne den teknologiske udvikling og de mange muligheder, den medbringer.

Førhen var alle afdelinger af virksomheden drevet af og styret med papir. Fysiske dokumenter fyldte de store arkivskabe op for alle virksomheder. Og selvom vi stadig ser det i dag, så er papirets rolle i virksomhederne altså blevet væsentligt mindre siden den teknologiske udvikling har taget fart. Med moderne arkiv scanning og digitaliserede løsninger til både salgs-, regnskabs- og administrationsleddet af virksomhederne, er papirforbruget ikke blot skåret gevaldigt ned, men den gennemsnitslige medarbejders effektivitet er også steget voldsomt.

Automatisering er vejen frem

Grundet denne omfattende automatisering og effektivisering af førhen tidskrævende og udfordrende processer, der er obligatoriske og ikke særlig værdiskabende for samtlige virksomheder, kan den enkelte medarbejder nu mindske tiden der bruges på disse langtrukne processer og fokusere på dét, der er værdi- og vækst skabende for virksomheden.

Automatiseringen begyndte for alvor at komme frem under den industrielle revolution. Her var det store produktionsfaciliteter, der blev omlagt til at være ’samlebåndsarbejde’. Dette gav helt essentielle fordele for en lang række industrier, som efterfølgende kun har skaleret sig til samtlige andre led og afdelinger af virksomheder verden over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *