iPhone from StayOnline

Den ikoniske iPhone

Den ikoniske iPhone har virkelig sat sit præg på gadget-verdenen, og er i dag anset som en af de førende smartphones på markedet. Apple ville med revolutionere og integrere teknologier og dette blev opfyldt. Steve Jobs som stod i spidsen ville selv med egne ord “revolutionere telefonen”. 

Den første iPhone på markedet blev introduceret i 2007 og var revolutionerende på alle tænkelige måder.

De sidste 12 år har Apple gang på gang overrasket og forbløffet verden med den nyeste teknologi og vigtigst af alt: Design!

Med den første iPhone udkom verdens første telefon hvor hele overfladen og tastaturet var en touch skærm.

Den første iPhone formåede at samle telefonen og computeren i én enhed, og dette blev startskuddet til den uundværlige smartphone. På lanceringsdagen bkev der solgt over 200.000 iPhones. Den første iPhone blev dog aldrig lanceret officielt i Danmark, selvom den blev solgt via nogle forhandlere.

Selve Apple brandet blev stiftet i 1976 af Steve Jobs, Ronald Wayne og Steve Wozniak. De 3 stiftere grundlagde Apple med dte formål at udvikle personlige computere som de kunne sælge. Dog har den ikoniske iPhone ikke så lang historie. iPhonen blev først udviklet efter de 3 stiftere udviklede iMac, Macbook Pro, iPod, Powerbook og mange andre teknologier.  Steve Jobs var den første til at se en mulighed og et hul i markedet, og rent faktisk reagere på det.

Året efter den første iPhone så dagens lys, ankommer iPhone 3G. Denne telefon var endnu mere revolutionerende end sin forgænger.

Denne telefon kunne tilgå det mobile netværk og ikke kun WI-FI som forgængeren. Fra 2007 har Apple præsenteret en ny og forbedret iPhone hvert år. For hvert år har Apple revolutioneret markedet med nye funktioner og teknologi. Men med succes kommer konkurrenter, og derfor fik Apple’s ikoniske iPhone også konkurrence af de store giganter som Samsung. Dog har iPhone med sine nyeste opdaterede versioner af iPhone formået at holde sine konkurrenter i skak.  

iPhonen og generelt Apple’s mange nye gadgets har skabt mange nye markeder. En af de største markeder der er blevet skabt verden over, er dog helt klart reparationsbranchen, som omsætter for milliarder årligt. Særligt autoriseret værksteder har fundet et hul i markedet værd at udnytte. iPhones er nemlig ikke så hårdføre som for eksempel den gamle Nokia 3310 og kan derfor ikke håndtere slag.

Den ikoniske iPhone har minsandten revolutioneret telefoni-branchen, og mon ikke Apple gør det igen snarligt.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *