Har events egentlig altid eksisteret?

Er eventafholdning et relativt nyt fænomen eller har det eksisteret siden tidernes morgen?

Det er hvad denne artikel skal udforske.

Underholdning har der altid været brug for og siden grækernes storhedstid har man kunne spore store events. De olympiske lege stammer fra den græske storhedstid og er et af det første tegn på en stor sportsbegivenhed der er blevet arrangeret.

I Antikkens Rom blev events og underholdning en måde at få masserne til at sætte pris på lederen. I Colosseum blev der afholdt store events for masserne og dette skabte også et behov for at have eventplanlæggere.

Middelalderen ser man endnu et eksempel på behovet for events, og dette især hos det højere lag. Adel og hof brugte især underholdning på godt og ondt. Underholdning og events blev brugt i et politisk øjemed til for eksempel at lette en anspændt situation med humor.

I 1800-tallet blev afholdelse af event endnu engang for masserne. Man gav landmasserne og byfolk adgang til events og underholdning for netop at genoprette ro og orden og lette humøret også i et politisk øjemed.

Underholdning og selve begrebet events blev stadfæstet i løbet af 1800 tallet. 1800 tallet bød på mange forandringer i underholdningsindustrien: Tv-mediet fik sin introduktion.

Underholdning og events blev noget man kunne brede ud til mange flere end dem der kom og var med til et event live.

I midten og slut 1800-tallet blev behovet større og større for eventplanlæggere og her begyndte stiftelsen af eventbureauer.

Et af de bureauer som har været med fra start og netop har set udviklingen af behovet for dygtige eventplanlæggere og underholdning er Copenhagen Event Company.

Her har man især bemærket et behov hos de statslige og de kongelige. Dette behov referer tilbage til middelalderen hvor adel og hof var målgruppen i forhold til events.

I dag er eventbureau behovet så stort at konkurrencen på markedet er højt.

I dag er underholdning og events ikke kun forbeholdt de højere samfundslag, men er for alle, og dette behov imødekommer Copenhagen Event Bureau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *